');
Najnovije vesti
Blic Sudbine

"SVAKI DAN NAŠE LJUBAVI DVA SU DANA SEĆANJA" Ana Bekuta slomljena od bola, skupila snagu da se oglasi: Snažan Mrkin zagrljaj koji će zauvek pamtiti

Ana Bekuta posvetila je emotivne reči svom partneru Milutinu Mrkonjiću, koji je juče preminuo u Beogradu u 79. godini.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
ana bekuta i mrkonjic02_RAS_foto milan ilic Foto: Milan Ilic / RAS Srbija
ana bekuta i mrkonjic02_RAS_foto milan ilic
Ana Bekuta i Mrka
Foto: privatna arhiva / RAS Srbija
Ana Bekuta i Mrka

Pevačica prolazi kroz najteže trenutke, budući da je izgubila ljubav svog života, a iako je skrhana bolom skupila je snagu da Milutinu posveti fotografiju i stih svoje pesme "Treba vremena".

- Svaki dan naše ljubavi dva su dana sećanja - napisala je Ana, uz fotografiju na kojoj se ona i Milutin grle.

Podsetimo, Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute izgubio je juče najtežu borbu na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Mrkonjiću se prošlog četvrtka, 18. novembra, stanje naglo pogoršalo, a lekari su tada saopštili da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.

Pročitajte još

On je prethodno, početkom novembra, završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu mesecu operisao je srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona. Partnerka Ana Bekuta bila je uz njega do poslednjeg trenutka i svakodnevno ga je obilazila na klinici. Njih dvoje su bili u ljubavi 10 godina.

Prethodno, Mrkonjić je bio u braku sa suprugom Draganom, od koje se nikada nije zvanično razveo.