KRVAVO STARATELJSTVO U TEKSASU: Došao je kod bivše žene po sina, ali je njen dečko imao zamerke i izneo pušku! UZNEMIRUJUĆI VIDEO
Foto: Screenshot Daily Mail Video

drama

KRVAVO STARATELJSTVO U TEKSASU: Došao je kod bivše žene po sina, ali je njen dečko imao zamerke i izneo pušku! UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Planeta -

Ovo je snimak zastrašujućeg trenutka kada je muškarac iz Teksasa ubio bivšeg supruga svoje partnerke tokom besne rasprave oko starateljstva ispred svog doma.

Na snimku se vidi kako Kajl Karut otvara vatru na Čeda Rida nakon što su se njih dvojica sukobili i rvali oko puške u Laboku u Teksasu.

Međutim, policija još nije optužila Karuta za ubistvo, a njegovi advokati tvrde da je to bilo 'opravdano ubistvo' i izvršeno u samoodbrani.

Rasprava koja je dovela do pucnjave 5. novembra bila je usredsređena na spor oko starateljstva nad decom Čeda Rida i njegove bivše supruge Kristine Rid.

Preko svog advokata, udovica Čeda Rida Dženifer Rid objavila je izjavu zajedno sa snimkom koji pokazuje trenutak kada je njenog 54-godišnjeg muža pucao i ubio Karut, navodno novi dečko Kristine Rid.

U izjavi pod zakletvom, Dženifer Rid je od tada optužila Kristinu Rid i Kajla Karuta da su učestvovali u „zaveri za napad i/ili ubistvo Čeda tog dana“ i tvrdi da je Čad pretio da će razotkriti Karutovu aferu sa Kristinom.

Ona je rekla da je Karut već bio u braku sa sudijom En-Mari karut, koja je sudija 72. okružnog suda u okruzima Krozbi i Labok, i da je Čad Rid pretio da će razotkriti aferu.

Snimak, koji je snimila Dženifer Rid iz automobila parkiranog na ulici ispred kuće Kajla Karuta u Južnom Laboku, prikazuje Čeda Rida kako se svađa sa bivšom ženom i Karutom.

Advokat Kajla Karuta, čoveka koji se vidi na video snimku koji snima Čeda Rida, citirao je Doktrinu zamka u odbranu svog klijenta, rekavši da je ubistvo bilo „opravdano ubistvo”.

Karut je tada prikazan kako ponovo izlazi iz kuće držeći vatreno oružje, koje drži pored sebe, vičući „odlazi“ Čedu Ridu.

Čuje se kako Rid uzvraća: 'Upotrebi to, j*bote', i prilazi karutu, preti da će mu uzeti pušku.

Sada, licem u lice, Karut ispaljuje jedan hitac u pod između njih dvojice, što izgleda ne odvraća Čeda Rida, koji nastavlja da se gura protiv Karuta.

Iznenada, Karut skoči nazad sa trema, podiže pušku i ispali dva hica u Čeda Rida, koji se sruši na pod. Karut se vraća do trema i okreće se prema kameri. Još uvek držeći pušku, maše prstom dok se Dženifer Rid čuje kako govori „Imam ga na snimku Kajl“.

„Rekao sam vam svima da odete“, čuje se kako Karut govori, govoreći joj da njegovog sina nema u kući. „Niko od vas ne bi trebalo da bude ovde, zamolio sam vas da odete. uradio sam sve. Nisam želeo da uradim ništa od ovoga", kaže on.

Drugi snimak, snimljen iz kuće, prikazuje isti incident.

Kurir.rs/Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track