Svijet životinja

Reakcija kujice koja prvi put vidi svoj dom oduševila mnoge

Reakcija kujice koja prvi put vidi svoj dom oduševila mnoge
Foto: Pixabay/vlaaitje | Reakcija kujice koja prvi put vidi svoj dom oduševila mnoge

Kada je kujica Valentine prije godinu dana kročila u svoj prvi pravi dom, nije znala što činiti i bila je jako nervozna.

Valentine je svoj mladi život provela rađajući štence i nije imala pojma što znače udobnost i sigurnost doma, sve dok je pod svoje okrilje nisu uzeli dobri ljudi.

"Bila je vrlo plaha kad smo je prvi put sreli. Nije nam se željela približiti. Moglo se reći da joj je duh bio shrvan, izgledala je jako tužno", rekla je vlasnica Ashley Moses za The Dodo.

"Od trenutka kada sam vidjela njenu sliku, znala sam da je to naš pas. Zvuči izlizano, ali to je bila ljubav na prvi pogled", dodala je.

Valentineina reakcija na novi dom slomila je vlasnicima srce.

"Trebalo ju je uvjeriti da uđe s nama. Bila je uplašena, zbunjena i nije se htjela maknuti iz predsoblja našeg doma, ali namamili smo je poslasticama", ispričala je.

Video je na TikToku prikupio više od pola miliona lajkova, a vlasnica je otkrila da se kujica kroz nekoliko mjeseci potpuno privikla na novu porodicu i dom.

 

@valentinethepitmatian

The moment you realize you are home forever. #rescuedog #adoptdontshop #pitmatian #dogtiktok #rescueanimals #dogsofttiktok

Surrender - Natalie Taylor

(Index)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije