Tuga: "Jangtajmeri" Mercedesa, BMW-a, Porschea, trunu već godinama na jednom imanju FOTO

Osim nekoliko Porschea 928, raznih Mercedesa tu je i Audi V8, ali i jedna Mazda Miata i Jeep Grand Cherokee V8

Automobili

Izvor: Izvor: B92, Jutarnji.hr

Sreda, 24.11.2021.

11:48

Tuga:
Foto: Kent E Roberts/Shutterstock

Na Fejsbuk stranici Decay Addiction/Lord of castle fotograf umjetničkog imena "tomofdd" objavljuje svoje radove napuštenih imanja, starih kuća i dvoraca, a neki od njih su već više decenija u stanju propadanja.

Međutim, ovaj fotograf uvek uspeva da u tim istorijskim ruinama pronađe nešto veličanstveno. Tako je nedavno fotografisao napuštenu kolekciju modernih klasika u starom skladištu, na jednom imanju, koji su sudeći prema stanju na fotografijama odavno osuđeni na propast.

Lokaciju gde se automobili nalaze ne otkriva, ali prema informacijama iz stotina komentara na Fejsbuku može se zaključiti da se imanje sa napuštenim klasicima Jaguara, Porschea, Mercedesa, BMW-a i ostalih nalazi negde u Nemačkoj. Fascinantno je kako je fotograf uspeo da napravi tako dobre fotografije tog skrivenog automobilskog blaga.

Galeriju prati i opis: "Na ovoj lokaciji bilo je mnogo automobila koje su vozili loši momci", što može da znači da je u stvari reč o deponiji automobila koji su zaplijenjeni kriminalcima.

Osim nekoliko Porschea 928 i 944, raznih Mercedesa i BMW-a tu je i jedan Audi V8, čak i jedna Mazda Miata i Jeep Grand Cherokee V8.

Mnogima je ipak najinteresantniji jedan istorijski helikopter koji bi mogao da vredi više od svih automobila zajedno, ako bi se doveo u ispravno stanje.

Uglavnom, fotografije objavljene na Fejsbuku su odlične, mada će se automobilski entuzijasti složiti da je prava šteta da tako propadaju...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: