Nova vest
Fudbal

Subota, 30.10.2021.

13:35

Ančeloti: Ako Azar hoće da ide, neću ga sprečiti

Eden Azar je na putu da možda već u januaru napusti redove Reala.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Ančeloti: Ako Azar hoće da ide, neću ga sprečiti
Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Belgijanac je u potpunosti pao u drugi plan u kraljevskom klubu i sve je više priče o tome kako bi mogao da se vrati u Premijer ligu.

On je iz redova Čelsija otišao u Real 2019. godine, ali je serija povreda učinila da ne bude ni senka onog igrača koji je žario i palio na Ostrvu.

Ipak, Čelsi i naročito Njukasl, koji ima nove vlasnike, opet su zainteresovani i nema sumnje da će i drugi klubovi uskoro pokušati da se uključe u trku

Da je stvar ozbiljna svedoče i reči trenera Reala Karla Ančelotija da neće stajati na putu ako Belgijanac odluči da zatraži transfer.

"Nikad u karijeri nisam primoravao igrača da ostane ako on želi da ode. Nimam nikakvu dilemu po tom pitanju", rekao je Italijan.

Ančeloti od početka sezone daje prednost Rodrigu i Vinisijusu Žunioru.

Azar je u prvoj sezoni u La Ligi imao samo 16 nastupa u prvenstvu, a u drugoj još manje, 14.

Ukupno je odigrao 52 meča i postigao pet golova u svim takmičenjima.

"On ima sve u svom repertoaru, ali mora da shvati u kakvoj je situaciji. Trenutno ima trenera koji daje prednost drugim igračima", zaključio je Ančeloti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu