Mesina: Težak meč za suđenje; Radonjić: Koštao nas loš početak utakmice

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.10.21. | 01:31

"Dobro smo održavali kontrolu utakmice, svaki put kada su pokušali da nam priđu mi smo uspeli da odgovorimo", kaže Italijan

Treneri Armanija i Crvene zvezde Etore Mesina i Dejan Radonjić složni su u oceni da je odlično otvaranje utakmice domaćeg tima bilo veoma važno za dalji tok meča u Milanu (79:62).

Domaćin je prvu deonicu rešio u svoju korist rezultatom 24:6, što se ispostavilo nedostižnom razlikom za Beograđane u nastavku.

Izabrane vesti

"Bila je to veoma važna pobeda, odlično smo otvorili meč, a onda je u drugom poluvremenu fizički nivo utakmice postao veoma visok. Bila je teška utakmica za suđenje, milim da je nivo kontakata, čak i na ovakvom meču, bio preteran. Dobro smo održavali kontrolu utakmice, svaki put kada su pokušali da nam priđu mi smo uspeli da odgovorimo. To nam je omogućilo da pobedimo sa visokom razikom protiv veoma konkurentnog tima. Srećan sam što su svoj doprinos dali Troj Denjijels i Kaleb Tračevski. Nadam se da ćemo i u buduće moći da odigramo na ovakav način kao u prvoj četvrtini", rekao je Mesina.

Radonjić smatra da je slavlje ekipe iz Milana bilo potpuno zasluženo.

"Čestitam Olimpiji na pobedi. Igrali smo jako loše na početku utakmice i prvih 10 minuta. Oni su igrali odlično i napravili veliku prednost. Posle toga smo ostavili mnogo energije na terenu. Druga četvrtina je bila bolja, pokušali smo da budemo u igri i u drugom poluvremenu, ali je rpednost bila prevelika. Zasluženo su pobedili", rekao je trener crveno-belih.

Crvena zvezda nema vremena za predah, pošto je već u nedelju čeka okršaj sa ekipom Mega Mozzart (18.00), a tri dana kasnije i meč sa Panatinaikosom u Beogradu (18.00).


tagovi

Olimpija MilanoEtore MesinaDejan Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara