KRISTIJANO RONALDO OPET OČEKUJE BLIZANCE: Georgina Rodrigez trudna, slavni Portugalac potvrdio radosnu vest na Instagramu!
Foto: Instagram/Georgina Rodrigez

stižu prinove

KRISTIJANO RONALDO OPET OČEKUJE BLIZANCE: Georgina Rodrigez trudna, slavni Portugalac potvrdio radosnu vest na Instagramu!

Fudbal -

"Naša srca su puna ljubavi i ne možemo da dočekamo da vas sretnemo", napisao je fudbaler Mančester junajteda

Španski list "Hola!" je plasirao vest kako će fudbalski superstar Kristijano Ronaldo ponovo postati otac. Prema pisanju španskih medija, izabranica čuvenog Portugalca Georgina Rodrigez je u drugom stanju!

Kristijano Ronaldo je na svom Instagram nalogu potvrdio radosnu vest, uz zajedničku i fotografije blizanaca koji su na putu.

- Oduševljeni objavljujemo da očekujemo blizance! Naša srca su puna ljubavi i ne možemo da dočekamo da vas sretnemo, napisao je Ronaldo.

Fudbaler Mančester junajteda ima već četvoro dece, a troje je dobio vantelesnom oplodnjom partnerki. Georgina je Kristijanu rodila četvrto dete, Alanu Martinu, nakon što su Kristijano junior i blizanci Eva i Mateo rođeni posle veštačke oplodnje.

Georgina Rodrigez, Kristijano ROnaldo
foto: Instagram/Georgina Rodrigez

Mnoštvo je spekulacija bilo o Ronaldovim naslednicima, pogotovo vezanim za blizance. Nakon rođenja Eve i Matea, britanski mediji istražili su slučaj te otkrili da su blizanci začeti u laboratoriji u Los Anđelesu, a deo dokumenata je dostupan javnosti. U njemu je jasno vidljivo kako je bila reč o surogat trudnoći te se ime majke ne vidi. Deca su rođena u kalifornijskoj La Mesi, u blizini granice s Meksikom.

Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo
foto: Printskrin/Instagram

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track