Film "Dina" ima problem – i on traje 7 minuta

Društvene mreže prepune su komentara o pojavljivanju Zendaje Meri Kolman u filmu "Dina". S obzirom na to da je glumica bila glavno lice promocije filma na crvenom tepihu, gledaoci su očekivali više Zendaje na ekranu.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 28.10.2021.

10:45

Film
Foto: Profimedia

Iako film okuplja mnoga poznata imena – Džejson Momoa, Rebeka Ferguson, Oskar Ajzak, Havijer Bardem i drugi, Timoti Šalame i Zendaja bili su zvezde promotivnih dešavanja.

Glumac je nag u sceni filma "Dina" – otkrio detalje

Harizmatični glumački par punio je naslovnice časopisa, prisustvovao premijerama i žurkama, ali kada je film izašao u bioskopima i na HBO Maksu, fanovi su ostali u čudu.

Naime, u filmu koji traje skoro tri sata, Zendaja se pojavljuje ukupno 7 minuta – i svi se pitaju zašto. Svi oni koji žele da vide više Zendaje moraće da sačekaju nastavak filma, koji je najavio i režiser Denis Vilnev.

"Jedva čekam da snimimo drugi deo 'Dine' i da opet vidimo zajedno Timotija i Zendaju, koja će u sledećem poglavlju biti protagonista priče", rekao je režiser.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

100 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: