Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.10.2021.

12:45

Mihajlović na Napoli bez iskusnog napadača

Fudbalere Bolonje u četvrtak očekuje gostovanje Napoliju u susretu 10. kola Serije A.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Mihajlović na Napoli bez iskusnog napadača
Foto: Profimedia/Jonathan Moscrop/Sportimage

Siniša Mihajlović ima problem sa Markom Arnautovićem koji bi zbog povrede mogao da propusti meč.

"Tim trenira dobro, Arnautović radi manje od ostalih, videću kakvo je stanje sa njim tokom dana. Imamo i suspendovanih igrača, a što se tiče Marka, videćemo kakav će biti popodne na treningu, ali nisam nešto samouveren da je spreman", izjavio je Mihajlović.

On je najavio da će biti promena.

"Na drugim pozicijama će biti promena, to je potrebno. Miran sam, jer ko god da igra, znam da će dati sve od sebe. Momci uvek žestoko rade, u suprotnom, ne bi bili u stanju da igraju mečeve na najvišem nivou".

Bolonji će biti potrebna pomoć posebno u napadu, očekuje se da će igrati Rikardo Orsolini koji je imao šest nastupa u Seriji A od starta sezone.

"Otkako smo promenili sistem, neki igraju manje. Ipak, svi treniraju, imaju karakteristike da igraju na mestu drugog napadača, ili krila. Andreas Skov Olsen na primer, on može da igra na krilu, Nikola Vinjato i Nikola Sansone kao ofanzivni vezni, a Orsolini kao drugi napadač. Možemo sve da ih iskoristimo, tako da nemam problem sa promenama", zaključio je Mihajlović.

Meč na stadionu "Dijego Armando Maradona" igra se 28. oktobra od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu