Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.10.2021.

10:50

Solskjer gubi kontrolu, na sastanku sa igračima sevale optužbe

Situacija u redovima Mančester juanjteda je takva da će Ole Gunar Solskjer teško uspeti da sve to dovede u red do meča sa Totenhemom.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Solskjer gubi kontrolu, na sastanku sa igračima sevale optužbe
Foto: Profimedia

"Crvene đavole" u subotu očekuje gostovanje u Londonu, ali katastrofa u derbiju sa Liverpulom (0:5) i dalje je tema broj jedan.

Ole Gunar Solskjer je za sada preživeo oluju, ali to će biti pre zbog toga što uprava nema spremnu adekvatnu zamenu u ovom trenutku i što kupuju vreme da je pronađu.

Solskjer je, prema "Tajmsu", u utorak došao pre svih u trening centar u Karingtonu, a otišao poslednji.

Izvori prenose da je pre treninga imao ozbiljan sastanak sa igračima na kom se dugo raspravljalo o meču sa Liverpulom.

Čini se da je na udaru posebno bio kapiten Hari Megvajer, pa je jedan od igrača navodno pitao Solskjera da li je bilo u redu da mu uruči kapitensku traku posle samo šest meseci u klubu.

Megvajer je u avgustu 2019. stigao za 80 miliona funti, da bi već u januaru dobio traku, ispred Davida de Hee i Markusa Rašforda.

Takođe, izveštaji kažu i da je neko od igrača optužio kolege da se ne zalažu dovoljno na treningu.

Posebna zamerka menadžeru bila je na taktičku postavku i činjenicu da on ništa ne menja u ekipi i pored poraza, iako se drugi nameću na treningu.

Još jedna stvar je isplivala, a tiče se Pola Pogbe, koji je na derbiju isključen posle samo 15 minuta na terenu u drugom poluvremenu.

On se posle meča izvinio igračima na isključenju, ali je upadljivo bilo da je potpuno ignorisao Solskjera i da mu se uopšte nije obratio.

Činjenica je i da je dolazak Aleksa Fergusona na trening, za sada, spasao Solskjera otkaza, ali na koliko dugo, veliko je pitanje.

Sa izgubljenim poverenjem igrača i opštom lošom situacijom, poraz u Londonu mogao bi definitivno da ga gurne preko ivice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve