KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Bez golova u Krupnju

Po izuzetno lošem, raskvašenom terenu igrališta „Mirko Vasiljević“ u Krupnju, fudbaleri Rađevca i Sušice odigrali su meč 11. kola Srpske lige Zapad, koji je okončan bez golova – 0:0.

Loši uslovi za igru uticali su i na sam kvalitet fudbalske predstave, koja nije donela previše izglednih šansi. Sušičani su bili aktivniji, ali je i domaćin imao par dobrih situacija pred golom Alekse Pešića, koji se nakon duže pauze ponovo našao među stativama kragujevačkog tima.

Najbolju priliku u prvih 45 minuta propustio je kapiten Rađevca Mladen Ilić, kada je šutirao sa ruba peterca, ali je Pešić odlično odreagovao i izbacio loptu u korner.

Zapretili su potom i fudbaleri Sušice preko Arsenijevića, koji je iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara prebacio gol domaćeg tima.

Drugo poluvreme donelo je još par poluprilika pred oba gola, a ponovo su domaći bili bliži vođstvu. Posle prekida sa desne strane i gužve pred golom Sušice, iskusni Baroš izbacio loptu sa same gol-linije.

Sušičani su ovim remijem ostali na desetoj poziciji srpskoligaške tabele sa petnaest osvojenih bodova.

U narednom kolu izabranici Vladimira Božovića će na svom terenu ugostiti lidera na tabeli, ekipu Jedinstva sa Uba.

RAĐEVAC – SUŠICA 0:0

KRUPANJ

Igralište: „Mirko Vasiljević“.
Gledalaca: 200.
Sudija: Filip Živanović (Kraljevo).
Žuti kartoni: Arsenović (Rađevac), Jovović, Radosavljević (Sušica).

RAĐEVAC: Mićić, N. Ilić (od 77. Avramović), Arsenović, Mi. Ilić, Đorđević (od 49. Zarić), Brkić (od 70. Mirko Ilić), Ml. Ilić, Nikolić (od 46. Milovanović), Stevanović (od 77. Petrović), Kojić, Dumić.

SUŠICA: Pešić, Kukić, Baroš, Jovović, Arsenijević, Vulić, Obradović (od 75. Cvetković), Krtinić (od 23. Krstić (od 75. Božović), Milutinović (od 46. Todorović), Radosavljević, Nedović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!