Fudbaleri Al Ahlija, Foto: AFP
Fudbaleri Al Ahlija, Foto: AFP

AZIJA: Al Ahli ispustio vođstvo, Al Nasr nulom do naredne faze

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.10.21. | 23:27

Pogledajte rekapitulaciju današnjih mečeva u azijskom fudbalu

AL NASR - AL DAFRA 0:0

Izabrane vesti

(Fudbal, UAE Pro liga kup - osmina finala, revanš)

Al Nasr je u revanš osmine finala ušao uz prednost stečenu u prvom duelu pobedom 3.1, te je strpljivo i rutinski išao ka narednoj fazi. Duel mirnih mreža bio je dovoljan da domaćin napravi iskorak i istovremeno okonča put Al Dafre.

AL AHLI DOHA - AL ARABI 1:1 (1:0)

(Fudbal, Katar 1)

Al Ahli je nastavio da prosipa bodoveu šampionskloj trci, a novi meč bez pobede upisao jeprotiv Al Arabija. Raspoloženi gosti primili su gol u završnioci prvog poluvremena, ali su nadoknadili zaostatak u drugom delu igre i tako u 7. kolu upisali prvi remi, uz četiri pobede i dva poraza.

ZOB AHAN - ESTEGLAL 0:2

(Fudbal, Iran 1)

Esteglal je ostvaro drugu pobedu u isto toliko prvenstvenih izazova. Novo slavlje gostiju potpisao je dvostruki strelac Jamga sa po jednim golom u oba poluvremena.

TRAKTOR - SANAT NAFT 3:0 (1:0)

(Fudbal, Iran 1)

Traktor je u drugom kolu osetio slast pobede i popravio utisak posle poraza na premijeri. Goste e načeo Babaei koji je bio strelac i u drugom poluvremenu, dok je konačnih 3:0 postavio Nariman u sudijskoj nadoknadi.

NAŽDRAN - DŽEDA 0:2 (0:0)

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Džeda je sa dva gola u završnici utakmice stigla do tree ovosezonske pobede. Otpor pretposlednjeg tima u šampionskoj trci slomio je Fajez u 69. minutu, a pet minuta kasnije sve dileme je otklonio Mila.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara