Španski kralj postao opasnost za državu - spavao sa 5.000 žena i tu nije kraj...

Bivši španski kralj Huan Karlos I (83) dobio je injekciju ženskih hormona, jer je njegov nagli seksualni nagon počeo da predstavlja opasnost za državu, tvrdi bivši zloglasni šef policije u zemlji, a prenose strani mediji.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 24.10.2021.

15:58

Španski kralj postao opasnost za državu - spavao sa 5.000 žena i tu nije kraj...
Foto: Profimedia

Bivši policijski poverenik Hose Manuel Viljareho (71) - kojem se sudi za ucenu i korupciju tvrdi da je osramoćenom bivšem šefu države španska tajna služba dala drogu kako bi se "smanjio njegov libido".

Hose Manuel Viljareho na saborskoj sednici je rekao da je osramoćeni bivši monarh, koji sada živi u luksuznom hotelu u Abu Dabiju, dobio blokatore testosterona od španske tajne službe nakon što je njegov libido kategorizovan kao problem koji mora da se reši. Članovi sednice nisu mogli da poveruju u njegove reči, te su se glasno smejali na optužbe policijskog poverenika.

Oni smatraju da njegova priča nallikuje scenariju posljednjeg filma o Džejmsu Bondu.

Viljareho tvrdi da iza navodne ideje stoji bivši šef Nacionalnog obaveštajnog centra (CNI) i bliski saveznik bivšeg monarha Feliks Sansa Roldan.

Međutim, na svedočenju, Roldan je negirao njegovu tvrdnju da ima bilo kakvo učešće u davanju hormona, rekavši da je za to saznao tek kada mu je to rekla bivša ljubavnica Huana Karlosa- Korina Zu Sajn-Vitgenstein.

Upravo je nju Viljareho snimio 2016. godine kako priznaje da su ljudi iz kraljevske porodice Huanu Karlosu dali puno ženskih hormona, kako bi mu smanjili libido.

Za kralja Huana Karlosa u kuloarima se govori da je tokom života imao čak pet hiljada ljubavnica.
Foto: Profimedia
"Uzeli su mu sve, nije mogao da bude s ženom", rekla je poslovna žena koja je s njim imala aferu od 2004. do 2009. za vreme njegove kraljevine..

Bivša Karlosova ljubavnica upletena je u pravnu bitku s njim i španskim CNI-jem usred slučaja pranja novca u Švajcarskoj i njene tvrdnje da je nezakonito stavljena pod nadzor.

Vest o legendarnom libidu osramoćenog bivšeg kralja ipak nije nova.

Ona je puštena u javnost nakon što je španski pisac i vojni istoričar Amadeo Martines Ingles napisao knjigu pod nazivom "Huan Karlos: Kralj 5.000 ljubavnica", prikupljajući dokaze o njegovoj seksualnoj istoriji.

On je u knjizi pomenutog istoričara predstavljen kao seksualni zavisnik, jer je, prema priči iz knjige, imao 62 ljubavnice za samo 6 meseci, a tokom svog "strastvenog razdoblja", između 1976. i 1994. godine, kralj je spavao s 2.154 žene. Žena koja je stručno proučavala špansku kraljevsku porodicu Pilar Ejre potvrdila je izjavu Martinesa Inglesa da je bivši kralj pokušao da ima seksualne odnose i s princezom Dajanom kad je imala 25 godina.

Neke od njegovih najpoznatijih ljubavnica su navodno bile dansko-nemački filantrop Korina Larsen, španska pevačica Sara Montiel, belgijska guvernantkinja Lilian Sartiau, italijanska princeza Marija Gabriela Savojska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: