Najnovije vesti
Vesti Beograd
RADOVI NA AUTOPUTU KOD PETLJE BUBANJ POTOK Postavljena privremena signalizacija

RADOVI NA AUTOPUTU KOD PETLJE BUBANJ POTOK Postavljena privremena signalizacija

Na putu Brzeće - Kopaonik završeni su radovi i saobraćaj je normalizovan, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije"-

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Radovi na putu Užice Foto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija
Radovi na putu Užice

Na auto-putu E-75, u zoni petlje Bubanj Potok, kao i duž postojećeg kružnog puta (od tunela Straževica do Bubanj Potoka) zbog radova na izgradnji Obilaznice oko Beograda, na pojedinim mestima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Mole se učesnicu u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, ograničenja brzine kretanja i saobraćajne propise.

Pročitajte još

Auto-put E-75, most u okviru petlje Požarevac, u smeru Beograd-Niš - do 15. decembra od 7 do 16 časova, radovi na rehabilitaciji kolovoza mosta. Radovi se izvode u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

U saobraćaj su uključene rampe Niš - Požarevac i Požarevac - Beograd.

Rampe Beograd - Požarevac i Požarevac - Niš zatvorene za saobraćaj zbog radova na rekonstrukcji mosta u petlji "Požarevac".

Auto-put E-75, petlja Bubanj Potok-petlja Lasta - od sutra 25. od 9 časova do 26. oktobra do 16 časova, uzimanje uzoraka tla zbog planiranih radova na rasveti, uz zauzeće krajnje desne trake.

Auto-put E-75, od stare naplatne stanice Bubanj Potok do petlje Tranšped, sutra od 8 do 17 časova, ukoliko to vremenski uslovi dozvole, izvodiće se radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije.