0
Fudbal

Aleksandar Stanojevic Aleksandar Lutovac Partizan - Gent UEFA Conference League 21.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STOJKOVIĆU STIŽE POJAČANJE IZ PARTIZANA: Crno beli ostaju bez važnog člana!

Objavljeno: 24.10.21 u 11:20

Nekadašnji golman Partizana stiže u Saudijsku Arabiju.

Đorđe Pantić bivši golman Partizana, koji je u klubu je obavljao funkciju trenera čuvara mreže Teleoptika napušta tim iz Beograda. On će se u Saudijskoj Arabiji pridružiti Vladimiru Stojkoviću, ali i bivšem strategu crno belih Vuku Rašoviću koji sa klupe predvodi Al Feihu.

Dogovor je postignut, a Pantić bi početkom naredne sedmice trebalo da ode u klub sa Arapskog poluostrva. Rašović i Pantić se znaju od ranije, a bivši trener crno belih je pre ikakvog dogovora pozvao čelnike Partizana i pitao za dozvolu da angažuje trenra golmana.

U klubu nisu želeli da mu stoje na putu, jer je poznato da klubovi sa tog podnevlja pružaju odličnu priliku za napredak i dobru finansijsku dobit. Pantić je bio u planu još letos kada je Rašović seo na klupu Al Feihe, ali je bilo potrebno vreme kako bi se određene kockice poklopile. U klubu je Vladimir Stojković koji se odmah izborio za status prvog golmana kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter