OVA BAJDENOVA POZA JE ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Još jedan katastrofalan nastup predsednika SAD u poznatoj emisiji Si-En-En-a VIDEO
Foto: Screeenshot YT/Sky News Australia

dokle

OVA BAJDENOVA POZA JE ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Još jedan katastrofalan nastup predsednika SAD u poznatoj emisiji Si-En-En-a VIDEO

Planeta -

Predsednik Bajden je ponovo hit na društvenim mrežama nakon trenutka u njegovom nastupu u emisiji Si-En-Ena "Gradska skupština" kada su ga korisnici upoređili za poznatom likovima iz crtanih filmova „Bivisom i Bathedom“.

Dok je slušao pitanje Andersona Kupera sa Si-en-Ena, Bajden je stajao na bini savijenih ruku ispred sebe i stisnutih pesnica. Desetine korisnika Interneta su na Tviteru podelili sliku Bajdena na položaju zajedno sa slikom Bivisa, koji je poznat po toj pozi.

„Bajden je prava komedija! Uhhhh Beavis …… ”bivši australijski igrač NBA lige Endru Bogut tvitnuo je sa emotikonom nasmijanog lica.

Ličnost na društvenim mrežama i komentator Majk Černovič objavio je na Tviteru snimak Bajdena sa savijenim rukama i upitao: „Šta Bajden radi?“

Desetine korisnika Tvitera preplavile su Černovičeve odgovore, praveći poređenje između predsednika i lika iz crtanog filma.

„To ili će se on transformisati u kornholio“, napisao je jedan korisnik, pozivajući se na Beavisov hiperaktivni alter ego koji obično čini taj gest.

Drugi su jednostavno objavili na Tviteru fiksiranu sliku Bajdena od četvrtka sa Bivisovom glavom digitalno postavljenom preko njegove.

"Ko je to bolje uradio?" upitao je drugi korisnik, sa slikama uporedo.

Drugi korisnik koji je podelio Černovičev video napravio je poređenje korak dalje, rekavši: „Nisam baš neki teoretičar zavere... ali da li je neko ikada video Bajdena i Bivisa u istoj prostoriji? ”

Inače, tokom emisije Bajden je imao problema da odgovoro na pitanja voditelja, iako su ona po mišljenju nekih bila prilično laka.

Kurir.rs/Njujork Post

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track