FOTO: Pucnjava u lokalu na Detelinari, nema povređenih

U jednom ugostiteljskom objektu na Detelinari, u Ulici Stevana Mokranjca večeras u 17.30 časova došlo je do pucnjave, saznaje 021.rs.
FOTO: Pucnjava u lokalu na Detelinari, nema povređenih
Foto: 021.rs
Tom prilikom niko nije povređen.
 
Na mesto događaja je izašlo nekoliko patrola policije, koje su obavile uviđaj.
 
Prema nezvaničnim informacijama, u lokalu je doslo do svađe između nekoliko osoba i tada je navodno neko i potegao oružje.
 
Prema rečima svedoka, nakon pucnjave je viđeno nekoliko ljudi kako beže.
 
 
Za sada nema informacija o tome da li je neko priveden.
  • Bloomberg

    23.10.2021 00:06
    @Dule
    Jedini tematski,uman,analitičan komentar,slika u 3D formatu,ostalo teletabisi
  • Dule

    22.10.2021 11:24
    U Novom Sadu kruze po ceo dan marica,interventna u dzipovima,zandarmerija,redovna policija plus saobracajna policija a ima i civilnih auta sa policijom..Svi zaustavljaju non stop ili te pretresaju ili legitisu ili gledaju auto..Nikada vise policije a nikad vise kriminala.Postavlja se pitanje zasto oni maltretiraju obicne gradjane i prave predstavu za babe na terasama kada se ozbiljnim kriminalom moze i oduvek se mogla baviti samo civilna policija i ozbiljan inspektorski rad..Nabildovani klinci iz interventne koji zaustavljaju ljude i galame da bi bili opasni mogu da rese NISTA .Ali evo vec 20-30 godina oni su glavni u resavanju kriminala u NS doduse neuspesno.
  • 002211

    22.10.2021 10:30
    Na ovo ne moram komentarisati. Sve se srozalo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika