Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.10.2021.

17:45

Šapić: Ne zavaravamo se da će biti lako

Fudbaler Čukaričkog Stefan Šapić rekao je da je Proleter vrlo dobra ekipa i da predstojeći meč Super lige Srbije neće biti lak.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Šapić: Ne zavaravamo se da će biti lako
Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs

"Ne zavaravamo se da će biti lako. Proleter je vrlo dobra ekipa, daleko bolja nego na startu prvenstva, u prilog tome idu i njihovi poslednji rezultati. Bili su pri dnu, a već su u gornjoj polovini tabele", rekao je Šapić za klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog dočekuju sutra ekipu Proletera, u utakmici 14. kola Super lige Srbije.

"Ne bih voleo da bilo koga izdvajam u protivničkoj ekipi, ali stranci su im zaista odlični. Pored toga, našeg bivšeg saigrača Dilana odlično poznajemo, vrlo je snažan i prilično kvalitetan, uostalom kao i svi prvotimci Proletera. Uhvatili su ritam, u dobrom su naletu, osvajaju bodove... Očekujem tvrd i kvalitetan duel na našem stadionu", naveo je štoper Čukaričkog.

Čukarički je trenutno na trećem mestu, a trijumf protiv Proletera omogućio bi timu sa Banovog brda da se tu zadrži i pred derbi protiv Partizana u Humskoj krajem oktobra.

"Na poziciji smo na kojoj želimo da budemo i na kraju prvenstva. Zaslužujemo treće mesto, imamo dovoljno kvaliteta, igramo dobro, trudićemo se da opet, ako je to moguće bez većih trzavica, obezbedimo plasman u Evropu", rekao je Šapić.

"Eventualni trijumf protiv Proletera mnogo bi nam značio, pre svega da uspostavimo kontinuitet dobrih igara i rezultata", dodao je on.

Utakmica se igra sutra od 18.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve