Najnovije vesti
Slobodno vreme
Master edukacije Danijele Jovetić u Evropi

Master edukacije Danijele Jovetić u Evropi

Nakon niza uspešnih edukacija u Beogradu, ove godine, Danijela Jovetić i njen tim svoj evropski put započeli su u Beču, veliki odziv i puno upita obeležili su prvu u nizu grupnih master edukacija koje su pred Extension Pro grupom.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
danijelajovetic Foto: Promo / Ustupljene fotografije
danijelajovetic
Danijela Jovetić
Foto: Promo / Ustupljene fotografije
Danijela Jovetić

Danijela je istakla da se njeni ciljevi ne menjaju u odnosu na tržište pred kojim predstavlja svoju kosu i tehniku.

- Cilj je da svi zajedno izgradimo jednu zajednicu za koju će moći da se kaže da pruža najbolji rad, najboljim proizvodima i kosom, najvećem broju klijenata u Evropi. Profesionalno, jedinstveno i kvalitetno, sve to u okviru Extension Pro Grupe - poručuju iz ove kompanije.

Svoje petnestogodišnje iskustvo, rad i obrazovanje stečeno širom sveta Danijela vam prenosi bez tajni. Usavršenu i prilagodjenu metodu nadogradnje Ice Extension Danijela je prvo donela na Balkan a zatim na desetinama individualnih edukacija proširila svuda po svetu. Zato je za sva njihova predavanja ograničen broj mesta.

Cilj je da se svakome od vas posvete individualno. I ovoga puta Studio Extension opravdala je svoju lidersku poziciju kada je nadogradnja kose u pitanju.

Niz evropskih edukacija se nastavlja već sledećeg meseca u Cirihu a do tada vas očekuje i grupna edukacija u Beogradu. Neka vaš rad govori najbolje o vama.