0
Evrokup

FOTO: KK Partizan

GROBARI HOĆE DA GLEDAJU OVAKAV PARTIZAN: Pogledajte akciju crno-belih koja može da uđe u košarkaške udžbenike, igrači Hamburga nisu znali gde se nalaze! (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.21 u 10:50

Željko Obradović je ‘preporodio’ crno-bele.

U prvom kolu Evrokupa Partizan je pobedio Hamburg u gostima rezultatom 97:106 (24:28, 16:33, 26:27, 31:18) pa je ovogodišnje izdanje 7Days Evrokupa, ‘parni valjak’ započeo na najbolji mogući način.

Crno-beli su na ovaj način zadržali maksimalan učinak od početka sezone, pobedivši i na petoj uzastopnoj takmičarskoj utakmici a činjenica je da su izabranici Željka Obradovića sinoć mogli i ubedljivije da trijumfuju.

Partizan je sinoć pokazao sav kvalitet koji poseduje, a najlepša akcija na meču viđena je u trećoj četvrtini. Madar je uposlio Avramovića, koji je prosledio loptu Smailagiću, a talentovani košarkaš je na sjajan način položio u koš.

Podsetimo, najefikasniji u pobedi Partizana bili su Kevin Panter sa 26 poena (8/8 za dva, 1/8 za tri, 7/7 bacanja), Dalas Mur sa 17 (5/6 za tri), Jam Madar sa 13 (3/4 za tri) i pet asistencija, te Alen Smailagić koji je uz 13 poena imao i devet skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter