Simeone: Ne volim uvek da se rukujem 1Foto: EPA-EFE/ Enric Fontcuberta

Atletiko Madrid doživeo je poraz od Liverpula u 3. kolu Lige šampiona (2:3) u prestonici Španije. Duel je bio veoma napet i stresan u meri da se Čolo Simeone na kraju utakmice nije pozdravio sa Jirgenom Klopom.

Ovakav potez temperamentnog argentinskog stručnjaka, koji je odmah posle meča odjurio u svlačionicu bez da je ikoga pogledao a kamoli pozdravio, odmah je bio primećen. Kamare su zabeležile i da je Jirgen Klop bio iznenađen i uvređen ovakvim potezom Simeonea, iako se posle na konferenciji trudio da prikaže javnosti razumnom odluku njegovog kolege.

Sam Simeone pokušao je da se iskupi i objasni razloge ovakve njegove odluke, danas nedopustive u svetu prividnog gospodstva.

„Ne volim baš da se uvek rukujem posle utakmice sa protivničkim trenerima, pa često to i ne činim. Nije to baš zdravo ni za pobednika ni za poraženog. Takav je moj stav po tom pitanju. Ali, sledeći put kad sretnem Klopa, pozdraviću ga bez problema“, istakao je Simeone.

Što se same utakmice i poraza tiče, nije Argentinac bio kritički raspoložen prema svom timu.

„Teška utakmica protiv tima koji obično pobeđuje sa mnogo datih golova. Nismo počeli kako smo želeli, to smo uradili tek kada smo primili drugi gol. Imali smo šansi i da povedemo, jednu kolosalnu u drugom poluvremenu, međutim, njihov golman je sjajno odbranio. Dobro je tim odgovorio zadatku i kada smo ostali sa igračem manje“, ocenio je Dijego Simeone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari