(©Reuters)
(©Reuters)

Mbape ponovo uživa na terenu: Lako je igrati sa Mesijem

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.10.21. | 00:36

„On je najbolji na svetu“, kaže napadač PSŽ-a

Da li se to upalila pariška mašina? Daleko od toga da je PSŽ lako pobedio Red Bul Lajpcig (3:2), ali dva gola Mesija, jedan Mbapea mogu da raduju navijače, koji veruju da je to samo nagoveštaj koliko će Sveci izgledati moćno u nastavku sezone.

Pisala je francuska štampa da Mbapeu u početku nije prijalo što je Mesi došao u Pariz, jer će da padne u njegovu senku, ali utisak je da njih dvojica sve bolje sarađuju na terenu.

Izabrane vesti

„To je tačno. Eto, večeras smo se jako dobro razumeli, što je važna i bitna stvar. Tu je i Nejmar, koji će se uskoro vratiti na teren. Moraćemo sva trojica da budemo dobri i da pomaženo jedan drugom da bude efikasan. Sa Mesijem je lako igrati, on je najbolji na svetu. Privilegija je za nas što je došao u naš tim“, rekao je Mbape.

Zadovoljan je Francuz što mu je Mesi prepustio da šutne penal u poslednjem minutu, iako ga je Mbape promašio.

„To su normalne stvari, znaci poštovanja. On je šutirao prvi penal, drugi je prepustio meni, ali sam promašio. Ipak, odluka je bila njegova, jer je on prvi naš izvođač penala“.

S druge strane, pobeda će malo pokriti činjenicu da PSŽ ne igra toliko dobro koliko se od njega očekuje.

„Ne znam zašto je to tako. Neću da zvuči kao izgovor, ali nedostajalo nam je nekoliko igrača večeras. U nekim drugim ligama klubovi odlažu utakmice, ali ne i u našoj. Imamo devet pobeda u 10 kola prvenstva, ali tačno je da smo mogli bolje da igramo. Po meni, ne igramo toliko dobro, morali bismo bolje, mirnije. Ali, pobeđujemo“, istakao je Kilijan Mbape.

 


tagovi

Kilijan EmbapeLionel MesiPari Sen ŽermenLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara