1
Domaći fudbal

photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

U PETAK ĆE SVE BITI POZNATO: Lalatović progovorio o ponudama, otkrio da li će sesti na klupu TSC-a!

Objavljeno: 19.10.21 u 23:53

Nakon serije loših rezultata, Al Batin je odlučio da raskine saradnju sa srpskim stručnjakom Nenadom Lalatovićem.

Popularni ‘Lale’ je ovaj tim predvodio u samo osam utakmica, na kojima je samo jednom pobedio, tri puta remizirao i četiri puta izgubio.

Ipak, srpski trener nije mnogo zamerio upravi pomenutog kluba, jer kako ističe, gospodski su se razišli.

Moram prvo da kažem da su ljudi iz Al Batina izuzetno obavili svoj posao i gospodski smo se razišli. Isplatili su sve moje plate, završili smo saradnju u prijateljskom tonu, ali žao mi je što se tako dogodilo. Imao sam svega 14 igrača na pripremama, nikog od fudbalera nisam lično ja selektirao, a najveće probleme imao sam na bekovskim pozicijama koje su pokrivali štoperi – rekao je Lalatović za ‘Sportske.net’ i potom je dodao:

– Da sam imao isti sastav kao, recimo u Vojvodini, ostvarivao bih mnogo bolje rezultate. Žao mi je što se ovako okončalo, uspevao sam da igram dobro protiv giganata kao što su Al Nasr ili Al-Hilal, čak su me i tamošnji komentatori na nacionalnim televizijama hvalili.

Mnoge interesuje na čiju klupu će sesti Nenad Lalatović, koji ističe da će u petak sve biti poznato.

– Odmah pošto sam dobio otkaz, dva azijska kluba su kontaktirala moje menadžere. Imam ih dvojicu koji brinu o meni. Takođe, zvali su me i klubovi iz Saudijske Arabije, ali pravilo je da trener ne sme da vodi više od jednog kluba u istoj sezoni tog prvenstva. Sigurno je da ću da se vratim tamo, ako ne već narednog leta – istakao je Lalatović i nastavio:

– Ne želim da otkrivam koji klubovi su u pitanju iz poštovanja prema drugim timovima. Pregovaramo i u petak će sve biti poznato – naveo je srpski stručnjak.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter