0
Fudbal

FOTO: Twitter/printscreen

MESIJEV NASLEDNIK NAPUŠTA BARSELONU?: Fati ne želi da potpiše novi ugovor?!

Objavljeno: 18.10.21 u 16:46

Novi problemi za Barselonu.

Klub iz Katalonije nikako da veže period dobrih vesti. Nedavno je Barselona uspela da dogovori veoma važno produženje saradnje sa Pedrijem na pet godina, ali se javio novi problem u pregovorima sa drugom mladom zvezdom, Ansuom Fatijem.

Naime, njegov menadžer Žorž Mendeš traži produžetak saradnje na još dve godine dok Barselona insistria na petogodišnjem ugovoru.

Razlog leži u tome jer katalonski klub trenutno nije u situaciji da mu ponudi visok ugovor, pa Mendeš želi da svog klijenta obezbedi da ranije pregovara o boljim uslovima.

Barselona nije u situaciji da ponudi jak i dogoročan ugovor Fatiju, koji je po odlasku Mesija iz Barse preuzeo njegovu „desetku“, piše španski „El Nacional“.

Još jedan razlog za zastoj u pregovorima je Barselonin predlog da otkupna klauzula bude milijardu evra, što Mendeš ne želi da prihvati.

Odlaskom Lionela Mesija je Fati smatran za naslednika Argentinca i eventualni njegov odlazak bi bio novi težak udarac za klub sa „Nou Kampa“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter