KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Sušičani izoštrili nišan

U jednom od najboljih izdanja pred svojim navijačima ove sezone, fudbaleri Sušice savladali su ariljsku Budućnost sa ubedljivih 3:0 (2:0) u utakmici 10. kola Srpske lige Zapad.

Foto: Screenshot Fudbal zapadne Srbije

Nakon dva uzastopna poraza bez postignutog gola, Sušičani su se našli pred imperativom pobede u susretu sa Ariljcima, koji su u Kragujevac doputovali sa potajnom željom da iznenade uzdrmanog domaćina. Vidno motivisani izabranici trenera Vladimira Božovića su od prvog minuta počeli da pletu matnu mrežu pred golom svog rivala, pa je bilo samo pitanje trenutka kada će odbrana gostiju podleći pritisku momaka u plavim dresovima.

Dogodilo se to u 21. minutu, kada je posle prekršaja nad Strahinjom Obradovićem, sudija Todorović dosudio kazneni udarac u korist Sušice, koji je u pogodak pretvorio Nikola Cvijović.

Nije se dugo čekalo na drugi dol Sušičana. Igrao se 37. minut, kada je kapiten Goran Baroš krunisao dobru akciju „plavih“ po desnoj strani za sigurnih 2:0.

Pobedu kragujevačkog tima overio je Marko Jovović efektnim pogotkom sa ivice šesnaesterca u 60. minutu.

S obzirom na brojne šanse koje su fudbaleri Sušice stvorili na ovoj utakmici, gosti iz Arilja mogu biti zadovoljni time što nisu doživeli još ubedljiviji poraz na Sušičkom brdu.

Kragujevački srpskoligaš je ovom pobedom uhvatio priključak sa ekipama iz gornje polovine tabele i trenutno se nalazi na deobi osme pozicije sa 14 osvojenih bodova.

U sledećem kolu ekipu trenera Vladimira Božovića očekuje gostovanje novajliji u srpskoligaškom rangu takmičenja, ekipi Rađevca iz Krupnja.

SUŠICA – BUDUĆNOST (A) 3:0 (2:0)

KRAGUJEVAC
Stadion:
FK Sušica.
Gledalaca: 300.
Sudija: Nikola Todorović (Loznica).
Strelci: Cvijović u 21. iz jedanasterca, Baroš u 37. i Jovović u 60. minutu za Sušicu.
Žuti kartoni: Jovović, Obradović, Todorović (Sušica), Stanić, Ilić, Kostadinović (Budućnost).

SUŠICA: Radovanović (od 80. Bulatović), Kukić, Baroš, Jovović, Vulić (od 80. Radojičić), Cvijović (od 73. Božović), Obradović, Krtinić (od 73. Cvetković), Radosavljević, Nedović, Todorović (od 73. Arsenijević).

BUDUĆNOST (A): Stjepanović, Gudurić (od 62. Milivojević), M. Bugarčić, Stanić, Đurakić, Ilić (od 46. Oparnica), F. Bugarčić, Nedinić, Jovanović (od 80. Jakovljević), Ćirović (od 46. Vulević), Kostadinović (od 80. Obradović).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!