Dejan Stanković (©Startsport)
Dejan Stanković (©Startsport)

Crvena zvezda putuje u Dansku po planu iz Bugarske: Ponovo bez treninga u gostima

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.10.21. | 13:23

Dejan Stanković ne želi da menja oprobani recept

Uoči drugog kola Lige Evrope korona se uvukla u svlačionicu Crvene zvezde i desetkovala tim za gostovanje u Razgradu. Dejan Stanković za meč sa Ludogorecom nije mogao da računa na četvoricu standardnih prvotimaca - Milana Borjana, Aleksandra Dragovića, Miloša Degeneka i Aleksandra Kataija - ali i u izmenjenom sastavu cilj je ispunjen.

ČETVRTAK, 18.45: (2.40) MIDTJILAND (3.30) CRVENA ZVEZDA (3.25)

Izabrane vesti

Bugarski predstavnik savladan je 1:0 sjajnim pogotkom Gelora Kange, a za gostovanje u Danskoj, gde ih u četvrtak od 18.45 čeka duel sa Midtjilandom, crveno-beli će probati da prepišu pobednički recept. Ne samo kada je teren u pitanju, već i prateće stvari vezane za utakmicu.

U Ljutice Bogdana odlučili su da umesto uobičajenog jutarnjeg leta, ekipa prvo odradi trenering na svom stadionu, pa onda krene na put. To znači da gosti neće izlaziti na travu MCH arene u Herningu pre nego što dođe vreme za duel sa vodećim timom danskog prvenstva.

Nije ovakva odluka čudna, jer u vreme pandemije virusa korona sve više klubova odlučuje se na slične poteze, kako bi igrači bili izloženi što manjem riziku. Neki čak, ako nemaju daleko gostovanje, putuju na sam dan meča.

Kvalitet terena u Razgradu nije neprijatno iznenadio crveno-bele, a ne bi trebalo da se dogodi u Danskoj.

Crvena zvezda stiže kao favorit, s maksimalnih šest bodova i pokušaće da novom pobedom prigrli prvo mesto u grupi i plasman u osminu finala.



tagovi

FK Crvena zvezdaDejan StankovićLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara