Ćavi (©Reuters)
Ćavi (©Reuters)

AZIJA: Ćavijev Al Sad vaterpolo rezultatom do šeste pobede iz šest mečeva

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.10.21. | 21:24

Pregled najznačajnijih utakmica dana na azijskom kontinentu

PSM MAKASAR - BALI JUNAJTED 2:1 (0:0)

Izabrane vesti

(Fudbal, Indonezija 1)

Goleada u poslednjih pola sata donela je prvi poraz Bali Junajteda ove sezone u prvenstvu Indonezije, posle tri pobede i tri remija. Domaćin je sada sa identičnim učinkom kao današnji rival. Poraz Balija samo je ublažio reprezentativac Indonezije rođen u Baru, svojevremeno član Borca iz Čačka, Ilija Spasojević, Pogodio je iz penala u 79. minutu, što mu je šesti gol u sedam mečeva.

ČONBUK - ULSAN produžecima 2:3 (2:2, 1:2)

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Južnokorejski dvoboj za polufinale Lige šampiona pripao je Ulsanu pogotkom u 101. minutu. Prethodno je od 13. do 48. viđeno čak četiri gola, Čonbuk je dvaput stizao prednost rivala, ali nije uspeo do plasmana među četiri najbolja tima u Aziju. Ovo je tek uvertira u velike borbe ovih timova, koji su na prva dva mesta u prvenstvu Južne Koreje. Ulsan ima bod prednosti uoči plej-ofa.

BURIRAM - NAKHON RAČASIMA 2:0 (0:0)

(Fudbal, Tajland 1)

Najuspešniji tajlandski klub u ovom veku na putu je da vrati titulu posle tri godine. Potvrdila je to pobeda nad gostima iz donjeg dela tabele. Buriram sada ima 19 bodova iz osam mečeva, tri više od drugoplasiranog Bangkok junajteda, ali i uz meč više.

AL SAD - AL GARAFA 6:4 (4:3)

(Fudbal, Katar 1)

Ćavijevi momci furiozno su ušli u sezonu. Imaju šest pobeda iz šest mečeva, a sve rivale dobili su s najmanje dva gola razlike. Tako je bilo i u duelu sa Al Garafom, s tim da su i gosti bili raspucani. Rezultat 6:4 ne viđa se često u fudbalu...

DAMAK - AL ITIHAD 1:1 (0:1)

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Derbi dosadašnjeg toga sezone u Saudijskoj Arabiji završen je bez pobednika. Bod više odgovara gostima jer su zadržali dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Danak, mada ne mogu biti zadovoljni. Golom Romarinja u 23. minutu Al Itihad je vodio, ali je rezultat izjednačen u 54. pogotkom Emilija Zelaje.


tagovi

rezzime danaAzija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara