0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOĆE LI NEKO PRONAĆI ADRIJANU!? Proleterov „poker“, pao je i TSC! (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.21 u 21:02

Prvenac Kojića dovoljan za pobedu.

Dok se jedni muče, drugi tim iz Novog Sada beleži sjajne partije i osvaja bodove. Serija pobeda Proletera nastavila se i protiv TSC iz Bačke Topole(1:0). Trenutno se nalaze u nizu od četiri pobede, uz samo jedan primljeni gol, za šta je najviše zaslužan golman Petrić koji je sjajnim odbranama čuvao svoju mrežu „čistom“.

Jedini gol na meču viđen je u sedmom minutu igre kada je Kojić, posle centaršutasa Mitrovića, sa ćoška peterca glavom uspeo da lobuje Filipovića. TSC je posle primljenog gola pokušao da se vrati u meč, ali treba istaći izuzetno kompaktnu odbranu Proletera.

 

Drugo poluvreme je potpuno pripalo gostima, stvarali su šanse, imali loptu u nogama, ali i na ovoj utakmici Petrić nije dozvolio protivnicima da postignu gol.

Seriju pobeda Proleter bi mogao da nastavi narednog vikenda na Banovom brdu protiv Čukaričkog koji je u nizu od šest utakmica bez poraza. TSC je uspeo da ostvari samo jednu pobedu na poslednje četiri utakmice i polako se udaljavaju od vodećih timova na tabeli, a naredni rival će im biti Partizan.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter