Ambasada Rusije potvrdila smrt četvoro Rusa u hotelu u Albaniji

Ambasada Rusije u Tirani potvrdila je smrt četvoro državljana Rusije u jednom albanskom hotelu.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 17.10.2021.

19:26

Ambasada Rusije potvrdila smrt četvoro Rusa u hotelu u Albaniji
Shutterstock/Tatoh

Ambasada je izrazila nadu da će o tom incidentu biti sprovedena detaljna istraga, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova na svom TV kanalu Telegram.

"Ambasada Rusije u Albaniji potvrdila je smrt četvoro Rusa u hotelu u albanskoj Kavaji. Konzularno odeljenje ruske diplomatske misije u Albaniji je u redovnom kontaktu sa albanskom policijom koja istražuje okolnosti ovog incidenta. Mi se nadamo temeljnoj istrazi nadležnih albanskih službi o uzrocima smrti ruskih državljana", navodi se u saopštenju ruskog diplomatskog predstavništva u Tirani, prenosi TASS.

Prema pisanju albanskih medija, tela četvoro Rusa su pronađena u petak uveče u hotelskoj sauni u mestu Keret i a "ruski turisti su se ugušili".

Ambasada Rusije u Albaniji je potvrdila da istražuje detalje ovog smrtonosnog incidenta.

Prema ranijim policijskim informacijama koje su preneli albanski mediji, žrtve su dva muškarca i dve žene starosti između 31 i 58 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: