Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.10.2021.

12:00

Jokanović nakon preokreta: Ogromna pobeda

Trener Šefild junajteda Slaviša Jokanović oduševljen je preokretom koji je njegova ekipa priredila na meču sa Stoukom.

Izvor:

Autor:

Jokanović nakon preokreta: Ogromna pobeda
EPA/Peter Powell / POOL

Šefild je gubio do 80. minuta kada je Lis Muse najpre izjednačio, a Dejvid Mekgoldrik samo tri minuta kasnije u potpunosti preokrenuo meč u korist "oštrica".

"Ovo je za nas ogromna pobeda. Oduševljen sam kako smo došli do ppreokreta i kako su se pokazali igrači, koji su ušli sa klupe. Pogotovo je bitno što je ova pobeda došla posle poraza od Bornmuta, koji nismo zaslužili. Mnogo će nam značini za samopouzdanje. Podigli smo se posle njihovog vođstva. Pokušavali smo da budemo strpljivi i da kombinujemo. Igrali smo sa dovoljno mozga da pronađemo put do njihove mreže", izjavio je Jokanović nakon meča.

Šefild Junajted je trenutno 13. na tabeli Čempionšipa sa pet bodova manje od šestoplasiranog Hadersfilda na poziciji koja vodi u plej-of. U narednom kolu u utorak dočekuju tim Milvola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve