0
Evropske lige

Dusan Vlahovic (C) reacts Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

TRENER PROGOVORIO O STATUSU VLAHOVIĆA: Srpski fudbaler neće novi ugovor, a evo šta šef kaže!

Objavljeno: 16.10.21 u 22:26

‘Ne smemo dozvoliti da na nas išta utiče!’

Srpski internacionalac nema želju da produži ugovor sa ekipom Fjorentine.. Ta informacija ipak neće uticati na njegov status u klubu, barem se to može zaključiti prema rečima trenera – Vinčenca Italijana.

‘Dušan je opušten, vratio se naoštren posle tri gola koje je postigao i pobeda koje je ostvario sa reprezentacijom Srbije. Ne smemo dozvoliti da na nas išta utiče. Bio sam jasan u vezi sa Dušanom, to je između njega i kluba, mene samo zanima ono što on može da mi pruži na terenu. Vlahović ima izuzetnu glad i mogu samo da se nadam da će tako nastaviti.’ – rekao je i potom dodao:

‘S obzirom na broj šansi koje stvaramo, posebno u utakmicama protiv Napolija i Udinezea u prvom poluvremenu, morali bismo da budemo efikasniji. Venecija počinje da stiče samopouzdanje da pripada ovoj ligi, izgledala je čvršće u poslednjim utakmicama i opasnije iz kontranapada. U tom aspektu moramo da budemo oprezni.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter