Najnovije vesti
Zabava
venom 2 premijera pijanista

STIGAO "VENOM 2" nastavak velikog filmskog hita stigao u bioskope u Srbiji

Večeras je u Beogradu održana dugo očekivana premijera filma "Venom 2".

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Venom 2 Foto: M. Ilić / RAS Srbija
Venom 2

Premijera filma održana je u Cineplexx UŠĆE šoping centru, dok će publika od sad imati prilike da gleda ovo ostvarenje u svim Cineplexx bioskopila širom Srbije.

Povodom početka prikazivanja pomenutog filma, Andrej Josifovski, iliti Pijanista, ulični umetnik i arhitekta, nacrtao je mural u Ušće šopping centru inspirisan glavnim likovima iz filma.

Pročitajte još

Iscrtao je Marvelove superheroja Venoma i Karnidža, što je oduševilo sve fanove ovog ostvarenja koji su se našli na licu mesta.

Venom 2, premijera
Foto: M. Ilić / RAS Srbija
Venom 2, premijera

"Venom 2" zasnovan je na istoimenom Marvelovom stripu. Režirao ga je Endi Serkis, a glavne uloge tumače Tom Hardi i Vudi Harelson.

Tom Hardi se vraća kao istraživački novinar Edi Brok, koji je sada najbolji prijatelj i cimer vanzemaljskog parazita koji mu omogućava da bude "smrtonosni zaštitnik" San Franciska. Nakon događaja iz poslednjeg filma, Edi i Venom predstavljaju "čudni par" čija veza je napeta do krajnje tačke pucanja. Venom je i dalje gladan ljudskog mesa, dok mu Edi ne dozvoljava da jede bilo koga; dopušteno mu je da konzumira samo loše momke. Druga lica koja se vraćaju su Mišel Vilijams kao Eni (Edijeva bivša devojka) i Rid Skot kao doktor Den Luis (Enin verenik). Vudi Harelson, koji je imao kratko pojavljivanje na kraju prvog Venoma, sad pored Toma ima glavnu ulogu, kao Kletus Kesedi, neobuzdani ubica osuđen na smrt.

Film od 14. 10. možete pogledati u Cineplexx bioskopima širom Srbije.