ZBOG OVOG PONIŠTENOG GOLA PLAČE CELA HRVATSKA: Ovako je VAR udaljio Vatrene od Mundijala! VIDEO
Foto: Profimedia

KATAR 2022

ZBOG OVOG PONIŠTENOG GOLA PLAČE CELA HRVATSKA: Ovako je VAR udaljio Vatrene od Mundijala! VIDEO

Fudbal -

Veliko slavlje hrvatskih fudbalera i navijača u Osijeku trajalo je kratko jer je gol Nikole Vlašića za pobedu protiv Slovačke poništen posle intervencije VAR-a.

Ponadali su se Hrvati da su uspeli da naprave ogroman preokret i da je pogodak fudbalera Vest Hema u 83. minutu dovoljan za trijumf u 8. kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Ovako, meč je završen rezultatom 2:2, a Hrvatska se sada nalazi u lošoj situaciji pred poslednja dva kola u Grupi H.

Rusija je na teškom gostovanju Sloveniji stigla do pobede rezultatom 2:1 i sada ima dva boda više od Hrvata, a da stvar po "kockaste" bude još gora, Rusi su do pobede stigli nakon što je Slovencima poništen gol, takođe posle intervencije VAR tehnologije.

Hrvatska u novembru gostuje Malti, dok Rusija u pretposlednjem kolu čeka Kipar. Meč odluke igraće se 14 novembra, a naše komšije će biti domaćin.

Bosna i Hercegovina večeras (20.45) igra najvažniji meč u brobi za plasman u baraž za SP. Ako izgubi od domaće Ukrajine, šanse za drugo mesto će joj biti u domenu teorije. Kvota na keca je 1,80, na iks 3,60, a na dvojku 5,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ukrajina - BIH.

Kurir sport/A.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track