Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Kolo Kolo vodio kolo, a ostao praznih ruku (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.10.21. | 01:32

Neočekivan poraz lidera čileanskog šampionata - 0:1

Iznenađenje u Čileu. Priredio ga je Nublense. Tim iz sredine tabele koji je na poslednje tri utakmice zabeležio dva poraza otišao je na noge favoritu i savladao Kolo Kolo u gostima - 0:1 (0:1).

Mora se reći da je Kolo Kolo na početku meča bio opasniji i da je stvarao više šansi. Međutim, Nublense je želju za pobedom dokazao kroz organizovanu odbranu, a imao je i sreće.

Izabrane vesti

Imao je i opasne napade za šta je najviše bio zadužen Silveira. Kada mu nije prošao jedan volej, jeste asistencija do Moje koji je, iako ne previše visok, glavom pogodio iz blizine i doneo pobedu Nublenseu.

 

Sigurno će mladi Solari žaliti za šansom koju je propustio kada je izašao sam ispred golmana Nublensea Pereza Baronea, tada je Kolo Kolo bio vrlo blizu pogotka, ali... Nedostajala je koncentracija u završnici.

Posle ovoga meča Kolo Kolo ostaje na 43 boda i sada Kalera ima šansu da ga stigne, dok ni Katolika nije daleko sa 38. Sa druge strane Nublense je stigao do 29. boda i sve je bliži sedmom mestu koje vodi u kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu.

Mora se reći da je Kolo Kolo imao igru, više šuteva, ali... Nublense ide kući pevajući.

ČILE 1 - rezultati

Kolo Kolo - Nublense 0:1 (0:1)

/Moja 36/



tagovi

Kolo KoloČile 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara