Magazin Novi Sad

Sanaciji sanacije bazena na Spensu nema kraja, voda odnela 1 milion evra

bazen-spens-radovi-septembar

Ponovljeni radovi na rekonstrukciji zatvorenog bazena na Spensu, nakon katastrofalno obavljenog posla, nisu ni blizu kraja, a ne postoje ni naznake kada će i da li će Novosađani dobiti bazen.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević najavio je da će ponovljena rekonstrukcija biti gotova do jeseni. Rok od četiri meseca ističe uskoro, a radovi nisu ni blizu gotovi.

Postavljanje pločica još nije ni počelo, a malobrojni radnici mesecima se bave gotovo isključivo grubim radovima, saznaje 021.rs.

Nove fotografije sa bazena u ponedeljak je i na društvenim mrežama objavio predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Borislav Novaković, koji je rekao da je bačeno više od milion evra, navodeći da nije reč samo o kriminalu gradske vlasti, već da su i policija i tužilaštvo saučesnici ukoliko ćute, “što neće proći neopaženo i nekažnjeno”.

Ponovljene radove obavljaju iste firme koje su bile angažovane u prvobitnoj sanaciji i rekonstrukciji – Max Cor (nosilac posla), Bulevar Company i Dehidra 021.

Olimpijski bazen na Spensu nije u funkciji oko godinu dana i devet meseci, a za neverovatne propuste u sanaciji nikada niko nije odgovarao.

Gradska čistoća više neće odnositi smeće sakupljeno u radnim akcijama građana

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

200 Shares
200 Shares
Share via
Copy link