Konkursi

Konkurs za U1028.09.2021.


Umetnički prostor U10 otvara konkurs za izlaganje u okviru godišnjeg programa u U10 u 2022. godini.

 

U10 je vođen od strane umetnika i namenjen je predstavljanju, promociji i afirmaciji stvaralaca iz oblasti savremenih umetnosti mlađe generacije iz Srbije i regiona. Međunarodni projekti su takođe dobrodošli.

Više informacija: www.u10.rs/otvoreni-konkurs-za-godisnji-program/



II - OTVORENI KONKURS ZA PROJEKAT PODIJUM
 

Umetnički prostor U10 u svoj redovni program 2022. godine uključuje novi segment pod nazivom Podijum, u okviru kog poziva mlade aktere u polju savremene umetnosti da kroz direktno kolektivno angažovanje samostalno osmisle, organizuju i realizuju umetnički program izvan uobičajenog trajanja termina za samostalno ili grupno izlaganje. Projekat je osmišljen sa ciljem da ohrabri i osnaži povezivanje, kolektivno delovanje i zajedničke inicijative unutar domaće umetničke scene.

U tom smislu, U10 namerava da odabranim učesnicima stavi na raspolaganje svoj prostor i resurse u trajanju od 12 do 14 nedelja, tokom letnjih meseci, upozna ih sa svojim sistemom rada i podeli sa njima svoje profesionalno iskustvo. Cilj je da se učesnicima omogući da se osnaže u samostalnom razvijanju, predstavljanju i realizovanju ideja i koncepata; da preuzmu inicijativu i odgovornost; da steknu iskustvo u timskom radu; da učvrste dosadašnje ili steknu nove kompetencije prolaskom kroz celokupan proces realizacije programa.

Više informacija: www.u10.rs/otvoreni-konkurs-za-projekat-podijum/

 

 

Pretraga




Prijava na mailing listu

Unesite vašu e-mail adresu

Unesite kod

Nečitljiv kod? Generišite novi

Zašto se prijaviti?

Garancija privatnosti.