MENIGOVA LOLA: Evo zašto Kvinsi igra TAKO DOBRO! Devojka mu davala podršku u Beogradu (FOTO)
Foto: FK Partizan

VELIKO POJAČANJE

MENIGOVA LOLA: Evo zašto Kvinsi igra TAKO DOBRO! Devojka mu davala podršku u Beogradu (FOTO)

Fudbal -

Atraktivnoj Loli Džozefin se Beograd mnogo dopada, iako je u našem glavnom gradu kratko boravila

Vodeći tim Superlige Partizan nastavlja sa ubedljivim izdanjima na domaćoj sceni, a pobedom od 5:0 protiv subotičkog Spartaka na stadionu u Humskoj ulici je još jednom potvrdio šampionske ambicije.

Pored dva gola najboljeg strelca Rikarda Gomeša, pogodaka Nikole Terzića i Filipa Holendera, svoj prvenac u prvenstvu je postigao i novajlija iz Holandije Kvinsi Menig (26), koji je dva puta bio i asistent i već pokazuje da je odlična akvizicija. Posle zvanične promocije, njegova atraktivna devojka Lola Džozefin je nedavno ponovo bila u Beogradu, što je svakako pozitivno uticalo na Meniga.

- Bila je kratko, ali joj se Beograd mnogo dopada - rekao je Kvinsi Menig. Iako Partizanovo poslednje letnje pojačanje, već se ističe golovima i u Evropi, ali i u našoj ligi.

Loli Džozefin, Kvinsi Menig
foto: FK Partizan

- Polako se privikavam. Saigrači su fenomenalni, osećam se kao da sam došao pre pola godine, a ne pre nepunih mesec dana. Drago mi je da sam postigao gol, jer smo time rezultatski rešili pitanje pobednika, a opet kada se igra pred domaćom publikom to ima poseban značaj - izjavio je Menig.

Tokom proslave gola, pojačanje iz holandskog Tventea je pokazivao na grb Partizana?

- Tim gestom sam želeo da pokažem publici da osećam njihovu ljubav i da im uzvraćam na ovaj način. Mnogo poruka dobijam svakodnevno i gde god da odem ljudi me prepoznaju i traže da se slikaju sa mnom. Želim da im se odužim golovima - poručio je Menig.

Rikardo, Kvinsi Menig
foto: Fk Partizan

Prilikom gostovanja na Kipru protiv Anortozisa, Menig je u hotelu "Hilton" u Nikoziji bio cimer sa Rikardom Gomešom, a obojica su golovima doneli pobedu Partizanu na startu Lige konferencije.

- Rikardo je fantastičan igrač. Na stadionu je bila i njegova porodica, a mi imamo sjajnu komunikaciju van terena, a razumemo se odlično i na terenu. Kod nas se stalno zbijaju šale kada smo zajedno, tako da smo dobro raspoloženi - zaklučio je Menig.

Flora za veliki korak u Evropi

Posle pobede u Nikoziji protiv Anortozisa, Partizan u drugom kolu B grupe Lige konferencije u četvrtak dočekuje estonsku Floru, koja je u prvom kolu u Talinu poražena od belgijskog Genta minimalnim rezultatom (0:1).

- Veoma važna utakmica kojom bismo uz pobedu napravili veliki korak u Evropi - naglasio je Menig.

Kurir sport/ L. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track