Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.09.2021.

21:40

Mihajlović: Znao sam da ćemo da izgubimo

Trener Bolonje Siniša Mihajlović bio je veoma besan posle poraza svog tima Empolija rezultatom 4:2.

Izvor: SS

Autor: SS

Mihajlović: Znao sam da ćemo da izgubimo
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Marko Arnautović je u tom meču promašio penal pri rezultatu 1:1. To jeste, a njegov kasniji gol za smanjenje na 3:2 nije mnogo uticao na ishod.

Zbog toga je Mihajlović bio posebno ljut i to nije skrivao na konferenciji za medije.

"Ništa se ne bi promenilo i da smo ga dali. Zbog načina na koji smo igrali, znao sam da nećemo doneti bodove kući. Empoli je zaslužio pobedu jer smo prespavali veći deo utakmice. Imali smo neku malu reakciju u drugom poluvremenu, ali je to sve bilo jako loše", istakao je Mihajlović.

Bolonja je u lošem nizu rezultata i Mihajlovićeva pozicija na klupi se već neko vreme trese.

Zbog toga se srpski stručnjak izvinio navijačima i predsedniku kluba.

"Nije problem da se napravi greška, one su sastavni deo fudbala, ali ono što me ljuti je neprihvatljivo ponašanje na terenu. Ako ne izađemo na teren sa pravim stavom, rizikujemo da izgledmo užasno. Govorim to od početka sezone i posle svake utakmice. Ove stvari me mnogo ljute. Imamo previše padova u toku meča koji se ne mogu opravdati. Jako mi je žao i izvinjavam se predsedniku i navijačima. Veoma sam razočaran", zaključio je Siniša Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve