Fudbaleri Ludogoreca (AFP)
Fudbaleri Ludogoreca (AFP)

Ludogorec za malo više od pola sata rešio meč i stigao da odmori neke igrače za Zvezdu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.09.21. | 20:40

Šampion Bugarske raspucan pred okršaj sa srpskim prvakom

Ubedljiva je bila danas Crvena zvezda u Novom Pazaru ali je ubedljiv bio i njen naredni evropski rival Ludogorec u svom šampionatu. Bugarski šampion je u meču sa Botevom svlavio 3:1, zadržao lidersku poziciju i čak stigao da odmori neke od igrača pred okršaj sa srpskim prvakom u Ligi Evrope narednog četvrtka.

Sve je u Razgradu bilo gotovo za nešto više od 30 minuta igre kada su pali svi golovi u meču. Ludogorec je obezbedio velikih 3:1 na poluvremenu i do kraja smanjio gas suvereno čuvajući prednost od dva gola.

Izabrane vesti

Ludogorec je počeo sa 11 stranih fudbalera u startnoj postavi, a na klupi su se našla samo dvojica Bugara. Dobar početak je domaći tim krunisao golom Bernarda Tekpetija u devetom minutu. Fudbaler iz Gane je pogodio mrežu posle solo akcije.

Ipak, gosti su uspeli brzo da odgovore i da poravnaju rezultat 10 minuta kasnije. Brazilac Mateus je iskoristio grešku Olivera Verdona i izjednačio. A onda je na scenu stupio kiparski napadač Pjerios Sotiriju. Kipranin je u roku od tri minuta postigao dva gola. Prvi pošto se dobro snašao u šesnaestercu domaćih, a drugi kada je izašao sam na njihovog golmana.

U drugom poluvremenu je pao tempo, Ludogorec je čuvao vođstvo i kontrolisao situaciju, pa je trener Dambrauskas posle sat vremena iz igre izveo strelce Sotirijua i Tekpetija, Brazilca Sisinja, a kasnije i Bađija, Gonsalveša...



tagovi

Ludogorec

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara