Detalji potere za zatvorenikom: Hteo auto-putem za Beograd, pa ga zaustavila novosadska policija

U udesu koji se dogodio u Staroj Pazovi na kraju potere za dvadesetjednogodišnji zatvorenikom, lakše je povređen i jedan policajac.
Detalji potere za zatvorenikom: Hteo auto-putem za Beograd, pa ga zaustavila novosadska policija
Foto: 021.rs
Kako piše Blic, filmska potera za odbeglim zatvorenikom, koji je upravljao ukradenom "opel vektrom" sa falsifikovanim tablicama, okončana je sudarom u centru Stare Pazove. Bežeći od patrole novosadske policije udario je u vozilo "audi A4" koje je dolazilo iz suprotnog pravca. 
 
Nakon toga je zakačio i policijsko vozilo koje ga je pratilo i zabio se u kanal. Prema saznanjima Blica, tom prilikom lakše je povređen i policajac iz vozila.
 
Zatvorenik je ranije pobegao iz Padinske skele, automobil je ukraden u Despotovu, a identifikovan je u blizini Novog Sada, u Bačkom Petrovcu.
 
"On je prvo pokušao da ode na auto-put, ali nije mogao da prođe naplatnu rampu. Okrenuo je vozilo kada je shvatio da bi mogao biti uhvaćen i zaputio se ka starom putu za Beograd. Novosadska policija ga je stigla u Staroj Pazovi. Hitna pomoć je na licu mesta povređenom policajcu pružila pomoć i on je dobro. Zatvorenik će uskoro biti vraćen u Padinsku skelu", kazao je izvor blizak istrazi. 
 
Dvadesetjednogodišnjak se tereti se za tri krivična dela, neovlašćeno korišćenje vozila, falsifikovanje automobilskih tablica i ugrožavanje javnog saobraćaja.
 
Automobil je potpuno smrskan. Izbio je čak i manji požar koji su vatrogasci brzom intervecijom ugasili. 
 
Hitna pomoć na licu mesta pomogla je zatvoreniku nakon čega je priveden. 
 
Policijska "škoda oktavia" u udesu je ostala bez jednog točka.
  • nbns

    27.09.2021 08:05
    Hoće li dobiti neko produženje kazne zbog ovoga?
  • Borax

    26.09.2021 20:48
    NapreDNO srljanje
    @Vozim se autobusom

    Bolje da nisam pročitao ono što si napisao. Pokvari mi dan.
  • Gaskoin

    26.09.2021 19:16
    Policija umesto da blokira put vija begunca 50 km!? Sreća da niko nije poginuo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika