Читај ми!

Preminuo poznati estetski hirurg Miodrag Colić

Doktor Miodrag Colić preminuo je danas u 64. godini, prenose beogradski mediji. Poznati estetski hirurg svojim naučnim i stručnim iskustvom dao je veliki doprinos prepoznavanju ugledu udruženja i profesije kojom se bavio, navode u saopštenju Međunarodnog udruženja estetskih hirurga.

Prof. dr Miodrag Colić bio je pionir estetske hirurgije u Srbiji i regionu.

Bio je dugogodišnji načelnik Klinike za opekotine Kliničkog centra Srbije, profesor plastične i rekonstruktivne hirurgije na Katedri za hirurgiju Medicinskog fakulteta u Beogradu, predstavnik za Evropu Internacionalne Konfederacije za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju (IPRAS).

Doktor Colić je bio i član Borda direktora ISAPS-Međunarodnog udruženja za estetsku plastičnu (generalni sekretar i potpredsednik), počasni član i predsednik Balkanskog udruženja za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju-BAPRAS i predsednik Srpskog udruženja za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju-SRBPRAS.

Colić je bio i pasionirani putnik. Obišao je ceo svet, upoznao je različite načine života i kulture. Napisao je i knjigu "Moj put oko sveta".

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво