Gangsteri obučeni kao advokati likvidirali mafijaškog šefa u sudnici u Delhiju

Mafijaški šef Jitender Gogi, ubijen je tokom saslušanju u sudnici u Delhiju, u Indiji.
Napadači obučeni u advokate otvorili su vatru i ubili Gogija pre nego što ih je policija ubila.
 
Jedan od najpoznatijih indijskih gangstera Jitender Gogi u zatvoru je od 2020. godine, a doveden je na saslušanje u sudnicu u severnom delu Delhija kako bi se suočio sa optužbama za ubistvo i iznudu. 
 
Nakon što je stigao, pripadnici suparničke bande Tilu, ušli su u sudnicu obučeni u advokatske ogrtače i otvorili vatru. Policija je uzvratila u ubila dva napadača.
 
U unakrsnoj vatri povređen je jedan advokat.
 
Kongresmen Gaurav Pandi je na Tviteru objavio snimak nastao izvan sudnice koji se brzo proširio društvenim mrežama, a na njemu se čuje pucnjava i se vidi se policajac sa oružjem. 
 
Jitender Gogi (30) je vodio zloglasnu bandu, koja je umešana u nekoliko slučajeva, uključujući ubistvo, otmicu, iznudu i otimanje zemlje. 
 
Indijski mediji pišu da su Gogijeva i Tillu banda u ratu godinama te da je rezultat tog sukoba na desetine mrtvih. 
 
Incident je izazvao ozbiljnu zabrinutost zbog sigurnosnih mera usudovima u Delhiju, a mnogi se pitaju kako su muškarci uspeli da uđu u sudnicu noseći oružje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet