Kurti izneo optužbe na račun ministra Vulina

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izneo je danas niz optužbi na račun ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina.

Izvor: B92

Subota, 25.09.2021.

19:57

Kurti izneo optužbe na račun ministra Vulina
EPA-EFE/J.P. Gandul

Kurti je izjavio da Vulin pripada zvanicnicima koji su, kako tvrdi, smatrali da bivši predsednik SRJ Slobodan Milošević ''nije bio dovoljno radikalan'', prenosi ''Gazeta ekspres''.

"Pre svega, cini se da su srpski avioni odgovor na izjavu (izaslanika Stejt departmenta za Zapadni Balkan Gabrijela) Eskobara da se ne pooštrava situacija'', rekao je, između ostalog Kurti, reagujući na današnju izjavu Vulina ''da je za mir potrebno dvoje, a za rat i sukob dovoljna jedna budala, a ta budala sedi u Prištini i odaziva se na ime Aljbin Kurti''.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: