Autobusi GSP na gas neće saobraćati u nedelju

Oko 100 autobusa GSP-a na gas u Novom Sadu neće saobraćati u nedelju.
Autobusi GSP na gas neće saobraćati u nedelju
Foto: 021.rs
Zbog radova koje izvodi "Transportgas Srbija", potrošači na sremskoj strani i u Novom Sadu ostaće bez ovog energenta, što obuhvata i gradsko saobraćajno preduzeće "Novi Sad".
 
Prekid će trajati jedan dan, u nedelju 26. septembar.
 
Usled najavljenog prekida snabdevanja prirodnog gasa, više od 100 gasnih (CNG) autobusa Gsp-a "Novi Sad" neće biti u mogućnosti da saobraća tokom navedenog perioda. U Novom Sadu inače saobraća oko 250 autobusa.
 
Iz GSP-a mole građane za razumevanje i strpljenje, budući da će se u subotu gasni autobusi natankovati i tako biti spremni za ponedeljak.
 
Potrošači gasa u Novom Sadu i na sremskoj strani u nedelju, 26. septembra ostaće privremeno bez ovog energenta zbog radova, pa sve do ponedeljka u 9 časova.
  • Džo

    26.09.2021 17:39
    .
    I ovako ne saobraćaju. Moraš gledati u karte kad če autobus naići.
    Bilo je svakakvih uprava i lopova ali ovakve bahate a nesposobne još nismo imali
  • Mitke 83

    26.09.2021 14:18
    Pa taj gsp je raspad unazad 20god,sto se vi tek sad čudom čudite e to je vec za neke dublje analize...Ionako se vec sve raspalo i rasprodalo,tako da nema vise jeda...
  • nikola

    26.09.2021 12:50
    A oni na rakiju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti