Melisa Vargas (CEV)
Melisa Vargas (CEV)

Naredna destinacija Melise Vargas je Kina

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.09.21. | 14:28

Sjajna Kubanka će karijeru najverovatnije nastaviti u Tjanđinu

Pre pet meseci je Fenerbahče na društvenim mrežama zahvalio Melisi Vargas na svemu što je prikazala dok je nosila dres velikana iz Istanbula. Dugo se nije znalo koja će biti njena nova destinacija, a onda se tokom prethodnih dana u turskim medijima pojavila informacija da je to Kina. Tačnije klub koji nosi naziv Tjanđin.

Sjajnu kubansku odbojkašicu (rođena 1999. godine) posle tri sezone provedene u turskom klubu, odlučila je da promeni sredinu i oproba se u jednom sasvim novom ambijentu. Tjanđin je prethodne sezone do trofeja u domaćem prvenstvu i Kupu predvodila Ting Žu. A ranije su taj dres nosile i naše odbojkašice poput Brankice Mihajlović, Aleksandre Crnčević, Ivane Nešović, Brižitke Molnar...

Izabrane vesti

Melisa Vargas igra na poziciji korektora i jedna je od najboljih mladih igračica na planeti. Ima srpsko državljanstvo i pričalo se da će zaigrati za našu zemlju, ali na kraju od toga nije bilo ništa. Ona je u aprilu ove godine dobila turski pasoš i odlučila se za njihov nacionalni tim.

Turski mediji koji su objavili vest da Melisa Vargas odlazi u Kinu, napisali su i da postoji mogućnost da se vrati u redove Fenerbahčea za plej-of domaćeg prvenstva.


tagovi

Melisa Vargas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara