Najnovije vesti
Vesti Beograd
Akrobate, maskote omiljenih junaka, mažoretkinje: Vodimo vas na VELIKI DEČIJI KARNEVAL (UŽIVO, VIDEO)

Akrobate, maskote omiljenih junaka, mažoretkinje: Vodimo vas na VELIKI DEČIJI KARNEVAL (UŽIVO, VIDEO)

U saradnji sa Centrom beogradskih festivala (CEBEF) i Gradskom opštinom Palilula, a u organizaciji udruženja Kultur Šok, danas i sutra na Tašmajdanu se održava Veliki dečiji karneval.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Uskršnji karneval na Tašmajdanu Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija
Uskršnji karneval na Tašmajdanu

Ovaj dvodnevni porodični festival održaće se četvrti put u omiljenom beogradskom parku gde će posetioci, kao i svake godine, biti u prilici da uživaju u celodnevnom programu namenjenom celoj porodici, a radno vreme festivala biće od 11 do 19 časova. Svi programi su besplatni.

Ekipa "Beograda na Blic" prenosi vam deo atmosfere i akrobatkog šoua koji će upotpuniti dan najmlađim Beograđanima i njihovim roditeljima.

Ova manifestacija pre svega ima za cilj promociju porodičnih vrednosti i podsticanje razvoja likovne umetnosti kod najmlađih ali pre svega, akcenat je na razvijanju osećaja društvene odgovornosti i solidarnosti.

Pročitajte još

Crteži osnovaca koje budu najkreativniji, biće izloženi na samom karnevalu gde će posetioci imati prilike da prilaganjem donacije, koju budu smatrali adekvatnom, postanu vlasnici nekog malog umetničkog dela, i time doniraju celu akciju. Prikupljeni novac otići će u humanitarne svrhe, fondu kom pobednik bude namenio sredstva.

Pratite nas uživo i budite u toku sa svim aktuelnim dešavanjima u Beogradu, naša Fejsbuk stranica je "Beograda na Blic"