Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

AZIJA: Al Itihad neutralisao Tavambu, Inijestin Visel Kobe ušao u zonu AFC kupa

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.09.21. | 23:23

Pogledajte rezime važnih duela sa azijskog kontinenta

ŠIMICU – KOBE – 0:2 (0:1)

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

Posle trijumfa nad Šimicuom, Visel Kobe je u odličnoj poziciji pred odlučujuće bitke. Sustigao je Nagoju, izbio na treće mesto koje void u AFC kup i sada tim Andresa Inijeste povlači konce u Džej ligi. Poveo je gost preko Muta, a presudu Šimicuu potpisao je Osaki.

MUANGTONG – RAČABURI – 2:1 (1:1)

(Fudbal, Tajland 1)

Otvorio je Muangtong sezonu sa dva remija, što je znatno ispod klupskih očekivanja. Neophodna mu je bila pobeda kako ne bi već na startu izgubio korak za vodećima. Kada igra Muangtong golovi su zagarantovani. U prve dve runde postigao je pet golova, a u sličnom ritmu nastavio je i protiv Račubarija. Pop je spakovao dva gola vredna upisivanja prve “trojke”.

PERSIJA – PERSELA – 2:1 (1:0)

(Fudbal, Indonezija 1)

Napakovala je Persija tri remija u prva tri kola, nikako nisu uspevali da se usklade napadači I defanzivci. Uvek neko podbaci, sve do Persele. Navala Persija donela je prevagu. Profunkcionisala je Persija, prodisala punim plućima i više je remiji ne proganjaju. Simić je u prvom poluvremenu realizovao penal, domaćin je poviso na 2:0 početkom drugog dela igre, a sve što je gost uspeo da uradi jeste da ublaži poraz. 

AL ŠARDŽA - AL DŽAZIRA – 2:1 (0:1)

(Fudbal, UAE 1)

Branilac titule u Ujedninjenim Arapskim Emiratima može da se pohvali kako je prvi u novoj sezoni naneo poraz Al Džaziri. I to tako što je okrenuo goste. Sjajno je sezonu otvorila Al Džazira, ali ostricu šampiona nije otupela. Gost je poveo u 2. minutu, a prelomna tačka bio je crveni karton za Al Hamadija u petom minute nadoknade prvog poluvremena. Al Džazira nije izdržala pod naletima Al Šardže. Iako je i domaćin dobio crveni karton, odbrana gostiju se do tog trenutka dobrano potrošila, a u igri 10 na 10 domaćin je za četiri minuta okrenuo Al Džaziru.

AL ITIHAD - AL TAVON – 1:1 (1:0)

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Tavon u svojim redovima ima najboljeg strelca lige Leandra Tavambu, ali nekadašnji igrač Partizana nije uspeo da otključa sef Al Itihada. Nedostajao je Al Tavonu gol Tavambe… Al Itihad je poveo golom Romarinja, a u nastavku je Jago doneo gostima izjednačenje na asistenciju Kakua.



tagovi

Azijarezzime

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara