©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (petak):Skoro, pa savršeno

Vreme čitanja: 3min | pet. 24.09.21. | 23:13

Pogledajte ko vam je doneo novac 19. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

ALTAJ - BEŠIKTAŠ (tip GG3+, kvota 2,00) - rezultat 2:1

Svakom nizu nepobedivosti mora doći kraj. Za okončanje serije Bešiktaša postarao se Altaj. I lepo se nagradio – preuzeo je čelo tabele na neko vreme. Desetkovan je bio Bešiktaš, izuzetno bitni fudbaleri nedostajali su Sergenu Jaldžinu za gostovanje Altaju, ali sve to ne može biti opravdanje crno-belima za poraz. 

Opširnije OVDE

HEJDENHAJM - DARMŠTAD (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 2:1

Hajdenhajm je odbranio domaći teren od Darmštata. Slavio je Hajdenhajm i probio se do drugog mesta u Cvajti, a u junaka je izrastao Štefan Šimer. Zatresao je mrežu Darmštata u 85. minutu.

Opširnije OVDE

SPORTING - MARITIMO (tip 1&0-2, kvota 3,25) - rezultat 1:0

Bili smo dosta maštoviti sa ovim jutrošnjim predlogom, ali evo ga, prošao je. Istina, na jedvite jade! Jedini strelac na Žoze Aveladeu bio je Pedro Poro, i to sa bele tačke u čak 98. minutu.

GROJTER FIRT - BAJERN (tip 2-2, kvota 1,77) - rezultat 1:3 (0:2)

Četa Julijana Nagelsmana gostovanje timu koji se posle osam godina vratio u bundesligaško društvo dočekala je u fenomenalnoj formi, a niz efikasnih i veoma ubedljivo izvojevanih pobeda Bavarci su nastavili u Firtu.

Opširnije OVDE

GROJTER FIRT - BAJERN (tip 2, kvota 1,12) - rezultat 1:3

Razgoropađeni Bajern seriju pobeda nastavio je na gostovanju Grojter Firtu i rutinskaom pobedom protiv povratnika u elitu dopisao osmo uzastopno slavlje u svim takmičenjima.

Opširnije OVDE

KOVENTRI - PITERBORO (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 3:0

Koventri je u punoj snazi odbranio Vest Midlands i održao korak sa vodećim Vest Bromvičom. Iako ima isto 19 bodova nakon devet odigranih mečeva u Čempionšipu, ima slabiju gol razliku.

VBA - KPR (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:1

Iako je Grej doneo vođstvo gostima već u prvom minutu obračuna na Hotornsu i vodio do 75. minuta VBA je uspeo da preokrene pred svojim navijačima golovima Ahimi-Granta.

JAN R. - AUE (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:3

Silovit je bio Regenzburg na startu sezone, krenuo je sa četiri vezana trijumfa i suočio se sa prvom krizom. Ni posle duela sa Aueom nije uspeo Regenzburg da se vrati na pobednički kolosek.

Opširnije OVDE

EMEN - DEN BOŠ (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Relativno laka, a nadasve očekivana pobeda kluba iz istoimenog grada. Strelci za Emen su bili Van Ujen u 23. i Tufiki u 60. minutu. Domaći tim nakon osam odigranih mečeva u novoj sezoni Eredivizije zauzima visoku šestu poziciju.

PRECRTANO

KLUB BRIŽ - LEVEN (tip 1&2-5, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Ne samo da nije pobedio domaći tim, nego je gost vodio od 42. do 77. minuta. Pobveo je Leveen golom Ozkačara, a izjednačio je Klinton Mata. Tim iz Briža ipak nije imao snage za pun preokret.


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara