Ponoš: Nije važno šta Bilčik misli 1Zdravko Ponoš Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da „više nije važno šta misli“ evroparlamentarac Vladimir Bilčik, koji je bio posrednik u dijalogu o izbornim uslovima, i da opozicija mora sama da se pozabavi svojom nevoljom i da je rešava.

„Opozicija ne bi trebalo da gubi vreme i da posvećuje pažnju tome šta o situaciji u Srbiji misle razni Bilčici, Lajčaci i ostali“, rekao je Ponoš za portal Nova.rs, prenela je Narodna stranka.

Ponoš je naveo da su predstavnici Evropskog parlamenta, koji su posredovali dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima, zapravo bili „asistenti režima“.

„Oni su najpre sve dogovorili sa režimom, a onda ponudili predloge opoziciji. Posle toga su rekli da oni neće dolaziti u Srbiji kako bi razgovarali na tu temu, što, po mom mišljenju, nije šteta“, kazao je Ponoš.

Povodom izjave Bilčika da bi on, da je deo opozicije, učestvovao na izborima u Srbiji, Ponoš je rekao da bi Bilčika, koji je iz Slovačke, voleo da vidi u izbornoj trci u kojoj su uslovi nalik onima u Srbiji i „poželeo mu da kao predstavnik ne mnogo jake stranke u Slovačkoj proba da izađe na izbore u tim uslovima“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari