Search
Close this search box.

Pitanje dana: Da li je Aca Lukas spavao sa Macom Diskrecijom?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Odmor od dnevno-političkih tema možete potražiti danas u rešavanju jedne „važne“ misterije: Da li je Aca Lukas spavao sa Macom Diskrecijom?
Gostujući u emisiji Ami G Show, starleta je otkrila da je navodno bila sa pevačem. Ona je igrala jednu od Ognjenovih igrica u kojoj je dala odgovor na pitanje „S kim si spavala s javne scene a da to nikad nismo saznali“. „S Acom Lukasom!“, rekla je Maca nakon čega se čuo smeh u studiju. Posle izvesnog vremena, voditelj je dobio poruku od pevača u kojoj stoji „da to nije istina i da nije lepo da se hvali ko je s kim bio“; na šta ja Maca rekla: „Nije lepo da se hvali, ali žena ima pravo da kaže istinu u emisiji!“. Sa druge strane, Lukas sve to demantuje. „Svaki debil može da kaže nešto na televiziji i vi zovete mene! Ko je bre Maca Diskrecija? Da li ja ličim na nekog retardiranog umobolnika, mentalno zaostalog?“, rekao je Lukas. „Ne razumem, svako može na televiziji da kaže šta hoće za uspešne ljude! Evo, ja sam je*ao Melaniju Tramp, zovi sad nju pa je pitaj za to, da vidiš da li će da kaže nešto što je tamo neki Aca Lukas rekao za nju, šta bi bilo“, besneo je Aca.
Ipak, ni Diskrecija mu nije ostala dužna i drži se svoje priče. „Imali smo seks pre nekoliko godina. Nije to neki spektakl, jer se on nije dobro pokazao. Jako je loš. Loš mu je polni organ, loš je u krevetu, pa zato govori da nije bio sa mnom“, započela je. „Mene je iznerviralo to što on poriče, govori svima da je to laž. Ja sam spremna da idem na poligraf. Seks smo imali u hotelu u Lukavcu, dok sam ja još bila nepoznata. Možda je zaboravio ko sam ja pa sad hoće da obnovi gradivo“, ispričala je ona. Ko je u pravu? Pokazaće istorija.

POSLEDNJE VESTI